بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده

  • کد خبر: ۳۰۹۰۸۶
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: بخشی از پرونده اعتراضات رتبه‌بندی مختص معلمان فاقد رتبه است. ۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند که مستندات خود را ارائه دادند و در حال بررسی این مستندات هستیم. پرونده ۲۸ هزار نفر باقی‌مانده نیز تا یک ماه آینده بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی فرهادی امروز (۱۶ دی ۱۴۰۳) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: رئیس‌جمهور یکی از بیشترین حضور‌ها را در مدارس داشتند که این کار نشانه اهتمام ایشان به تعلیم و تربیت است. مدرسه محل تجلی دانایی و دانش‌افزایی و حرکت به سوی تعالی بوده که در وجود معلم شکل می‌گیرد. ما در انعکاس خوبی‌های معلمان به خوبی عمل نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه ایران در هشت المپیاد علمی جهانی ۳۴ مدال در رشته‌های ریاضی، زیست، فیزیک، شیمی، علوم زمین، کامپیوتر و هوش مصنوعی کسب کرده است، عنوان کرد: دو المپیاد فیزیک و ترکیبات ریاضی در ایران برگزار شد. پایه تولید علم در آموزش و پرورش است و در المپیاد و وزارت علوم متجلی می‌شود. در جشنواره جوان خوارزمی حدود ۲۰۰۰ طرح شناسایی و در نهایت ۳۵ طرح منتخب برای معرفی به وزارت علوم معرفی شدند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردو‌های تمشک حدود ۱۰۰ هزار دانش‌آموز شرکت کردند. این اردو‌ها با هدف کمک به دانش‌آموزان در معرض آسیب برگزار شد که معاونت پرورشی کار‌های خوبی انجام داده است.

فرهادی افزود: به همت خیرین مدرسه‌ساز و وزارت آموزش و پرورش حدود ۲۰۰۰ مدرسه برای نصب نیروگاه خورشیدی هدف‌گذاری شده‌اند. این هدف‌گذاری در ۱۰۰ مدرسه اجرا شده که بزرگ‌ترین آن در اصفهان است. مدارس به جهت فرهنگ‌سازی و کمک به انرژی‌های سبز به این عرصه ورود کرده‌اند تا دانش‌آموزان را برای استفاده درست از انرژی‌ها تربیت کنند.

ورود ۱۰۴ هزار نیرو به آموزش و پرورش در مهرماه

وی با اشاره به اینکه ۱۷۰۷ مدرسه جدید مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش شده است، تصریح کرد: این مدارس ۸۰۰۰ کلاس دارند و ۱۹ هزار کلاس هم به سیستم‌های گرمایشی مجهز شده‌اند. در مهرماه امسال ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت آموزش و پرورش اضافه شدند که ابتدا آزمون کتبی و سپس مورد گزینش قرار گرفتند و از مهر سر کلاس حاضر شدند. احکام کارگزینی همه آنها صادر شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ۳۰ هزار نفر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و رجایی و مابقی از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب شدند، همچنین حقوق آنها پرداخت شده است. قبلا احکام کارگزینی اسفند ماه صادر می‌شد، اما امسال و پارسال این احکام آذرماه صادر شد.

آخرین نتایج بررسی پرونده معلمان معترض به رتبه‌بندی و فاقد رتبه

فرهادی خاطرنشان کرد: پرونده رتبه‌بندی در بین شاغلان و بازنشستگان ۵۷۲ هزار معترض داشت که رسیدگی و ارتقای رتبه‌بندی آنها انجام شده است. بخشی از رتبه‌بندی مختص به معلمان فاقد رتبه است، ۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند، بنابراین این معلمان مستندات خود را ارائه دادند که درحال بررسی این مستندات هستیم؛ در نهایت ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر حائز رتبه آموزشیار معلم شدند.

وی اضافه کرد: ۲۱ هزار نفر مربی معلم، ۴۰ هزار نفر استادیار معلم و ۹۹ دانشیار معلم شدند. پرونده افراد باقی مانده که ۲۸ هزار نفر بودند تا یکماه آینده بررسی می‌شود. معلمان جدید براساس قانون، ابتدا مزایای رتبه‌بندی را دریافت می‌کنند و سپس مدارک را ارائه می‌دهند که حدود ۵۸ هزار نفر هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->